WiFi Billboard

MediaKing WiFi Billboard

WiFi Billboard je digitalna marketinška inovacija koja stvara novi prostor za online oglašavanje na postojećim WiFi mrežama, restoranima, trgovačkim centrima, parkovima, trgovima i čvorištima željezničkog ili cestovnog prijevoza gdje možete uvesti proizvod ili uslugu, objaviti događaj, napraviti anketu i za sve to dobivaju točne statistike.
 Wi-Fi billboard sustav dizajniran je za ad hoc kampanje s ograničenom trajanju, ali i za dugoročno oglašavanje, ovisno o učestalim izmjenama koje traju mjesecima ili godinu dana u kampanji. Kroz sustav možete pružiti priliku potencijalnom klijentu da se upozna s vašim proizvodom, uslugom, aktivnošću ili događajem s dobro stvorenim oglasom ili oglasom, anketom, linkom za preuzimanje na vašu aplikaciju ili putem jedinstvenog i učinkovitog preusmjeravanje na vašu web stranicu ili željenu web lokaciju. Nakon toga, na vama je voditi korisnika gdje želite da on ide. Ako želite izraditi i upravljati vlastitom kampanjom, ovdje smo vam pružili neograničenu podršku.
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2017 Media King. All Rights Reserved. Powered by Mediaboard marketing software solutions