Tehnološki partner Mediaking Smart Wi-Fi rješenja 

Vodeći globalni proizvođač bežičnih širokopojasnih rješenja koja povezuju ljude, mjesta i stvari.

Brojni patentni, godišnja priznanja za inovativnost, proizvodi najviših performansi i kvalitete uz značajan poslovni rast potvrđuju da je tvrtka Cambium Networks industrijski standard za bežičnost i širokopojasni pristup mreži. Koristeći Cambium rješenja svatko je u mogućnosti izgraditi link ili mrežu kapaciteta od kilobita do Gigabita, na udaljenost od 2 metra do 250 kilometara, u licenciranom ili nelicenciranom frekvencijom području, u otvorenim ili zatvorenim prostorima.

 

Cambium Networks rješenja jednostavno rade od prvog korištenja i ne prestaju raditi bez obzira na izazovne uvjete u okruženju.

Profesionalna WiFi rješenja za unutarnju i vanjsku primjenu

Profesionalna WiFi rješenja obuhvaćaju 802.11ac Wave2 (Wi-Fi 5) i 802.11ax (Wi-Fi 6) bežične pristupne uređaje za unutarnju i vanjsku montažu, kontrolere za konfiguraciju i upravljanje Wi-Fi mrežom, alat za planiranje Wi-Fi mreža. te softwerske rješenje za lokacijske servise.

CnMaestro platforma za nazor i upravljanje

cnMaestro je platforma za nadzor i upravljanje Cambium Networks komunikacijskom infrastrukturom, a dostupna je u Cloudu, te kao inačica za virtualizaciju. cnMaestro je jedna od najfleksibilnijih arhitektura kontrolera dostupnih na tržištu koja nudi gotovo neograničena proširenja u broju lokacija pod nadzorom ili veličine mreže. Kontroler je sposoban upravljati i do 10.000 uređaja iz Cambium Networks portfelja. 

cnVision

Tehnološki iskorak tvrtke Cambium Networks u industriji videonadzora. Ova linija proizvoda stvorena je s namjerom visoke isplativosti, jednostavnosti korištenja i predvidljivosti u performansama s pravim izborom značajki specifičnim za poslove video nadzora. cnVision™ portfelj rješenja koristi prednosti jakog pedigrea bežičnosti tvrtke Cambium Networks, a služi kao bežična okosnica mreže u povezivanju nadzornih video sustava u točka-točka ili točka-više točaka konfiguraciji. 

Reference

Kastav

Besplatan brzi internet Kastavci imaju na više od dvadeset lokacija. Brzi internet tako je dostupan na području stare gradske jezgre te unutar osnovne škole, čime je omogućeno kvalitetno provođenje novog sustava nastave preko tableta.

Pokrivene su i lokacije na području svih mjesnih odbora na kojima je veća frekvencija građana i posjetitelja, kao šti su dječja igrališta, društveni domovi, autobusne stanice, dom zdravlja, vrtići, sportska zona, parkovi, trgovi i druge lokacije.

Reference

Vela Luka

Mediaking Smart Wi-Fi infrastruktura implementirana kroz najfrekventnije lokacije i cijelu gradsku jezgru, kako bi svi posjetitelji mogli uživati u besplatnom hotspotu i spajanju na internet.

Želite surađivati s nama? Nije bitno radi li se o postavljanju Wi-Fi sustava u vašem prostoru ili oglašavanju.
Javite nam se.

info@mediaking.hr

+385 91 301 0911

31000 Osijek, hrvatska